Alkotói pályázat – ‘Szikrától a hamuig’ címmel

Közzétéve: 2015. március 20.

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság „Szikrától a hamuig” címmel a 8-13 éves korosztály (1. korcsoport) és a 14-18 éves korosztály (2. korcsoport) számára felmenő rendszerű alkotói pályázatot hirdetett meg.

Az országos pályázat fővédnöke Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató, az Országos Tűzmegelőzési Bizottság elnöke. Az országos bírálóbizottság elnöke Dr. Bérczi László tű. dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő, a megyei pályázaté Dr. Farkasinszki Lóránt tű. ezredes megyei igazgató, a Bács-Kiskun Megyei Tűzmegelőzési Bizottság elnöke lesz. A megyei bírálóbizottságot Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója vezeti majd.

A tűzoltók munkájának elismertsége, megbecsültsége mindenki számára ismert tény. Nem létezik olyan veszélyhelyzet, amikor ne számíthatnánk bátorságukra, rátermettségükre, segítő szándékukra. Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által kiírt alkotói pályázat e hivatás hőseit helyezi a középpontba. A pályázóktól a tűzoltók beavatkozását bemutató kép és/vagy hanganyag elkészítését és benyújtását várjuk.

A pályázat pontos kiírása a mellékletekben olvasható.

104.8 KiBAlkoto Palyazat 2015 Iskolaknak24.5 KiBHozzajarulo Nyilatkozat 2015230.1 KiBSzikrától a hamuig – plakát