Lakossági elektronikai hulladékgyűjtési akció

Közzétéve: 2017. február 9.

Tiszaalpár Nagyközség Önkormányzatának kezdeményezésére a vaskúti FBH-NP Nonprofit KFT átfogó elektronikai hulladékgyűjtési akciót szervez Tiszaalpár Nagyközség területén elektromos és elektronikai hulladék begyűjtésére.  

A szervezett szelektív gyűjtés időpontja: 2017. március 17. (péntek) 9:00-15:00

Elektromos és elektronikai hulladék gyűjtése gyűjtőponton történik

Gyűjtőpont helyszíne: Tiszaalpár, Árpádfejedelem Általános Iskola Szent Imre tér felőli oldalán a 18. szám

A gyűjtőpontokon a lakosság és intézmények leadhatják a háztartásában összegyűlt háztartási nagygépeket, – kisgépeket, informatikai és távközlési berendezéseket, szórakoztató elektronikát, elektromos és elektronikus barkácsgépeket, szerszámokat.

A gyűjtőponton 1 db konténer kerül kihelyezésre, melybe az elektronikai hulladékot fogjuk gyűjteni. Elektronikai hulladék csak és kizárólag ép, nem kiselejtezett formában adható át.

A hulladékgyűjtési akcióban várjuk a lakosság és az intézmények megjelenését. Intézmények esetén selejtezési listát is szíveskedjenek mellékelni a leadandó berendezésekről, amennyiben a későbbiekben erről jelentést kell készíteniük.

A gyűjtés célja, hogy a hulladékok minél nagyobb mértékben hasznosuljanak, illetve a környezetre, emberre veszélyt jelentő anyagokat ellenőrzött körülmények között kezeljük.

Tegyünk együtt környezetünk tisztaságáért!