Nyári szünidei étkezés értesítés

Közzétéve: 2019. június 4.

Tisztelt Szülő/Törvényes képviselő!

A nyári szünidő alatt azok a gyermekek jogosultak meleg étkeztetésre akik rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülnek, és a hátrányos vagy a halmozottan hátrányos helyzet megállapításra került.

Ezúton értesítem, hogy 2018/19. tanévben gyermeke(i) részére lehetőség van meleg étkeztetés ingyenes igénybe vételére az nyári szünet alatt, munkanapokon.

A nyári szünet ideje: 2019. június 15. napjától 2019. szeptember 1. napjáig – 54 munkanap A szünidő alatt az ebédet gyermeke a Tiszaalpár, Dobó I. u. 2. szám alatt levő ebédlőben fogyaszthatja el.

 

Kérem ha igényli a nyári szünidei gyermekétkeztetést gyermeke részére az alábbi nyilatkozatot kitöltve jutassa vissza a hivatal szociális osztályára 2019. június 11. napjáig.

 

Felhívom a kérelmező figyelmét, hogy a nyári szünidei étkezést a szünidő alatt a gyermek betegség vagy más ok miatt nem veszi igénybe az bejelentési kötelezettséggel jár, be kell jelenteni a távolmaradás okát és időtartamát. A távolmarásról a szünidei gyermekétkeztetést ellátó intézmény jelentést tesz a területileg illetékes gyámhivatal felé.

 

Tiszaalpár, 2019.június 3.                                                                         Dr. Menyhárt Anett jegyző sk.